Foto:

  Natuurlijk klopt de titel niet (helemaal) en eigenlijk heb ik ook liever dat mijn fietsenmaker meer verstand van fietsen heeft dan van marketing maar er zit helaas wel een kern van waarheid in.

  Een fietsenwinkel, althans de eigenaar ervan, doet wel degelijk aan marketing. Bord aan de weg, advertentie in de krant, een eigen website en een Facebookpagina. De titel is met opzet een beetje ‘hard’ neergezet om de aandacht te trekken van (fietsenwinkel)ondernemers.

  Foto:

  Op welke omzet wil je dit jaar uitkomen? En weet je toevallig ook wat je gemiddelde besteding per klant is? Hoeveel volgers heb je nu op Facebook en hoeveel moeten dat er zijn op 31 december?

  Foto:

  Gelezen op Bol.com: “Mannen en vrouwen zijn verschillend, dat wisten we al. Pas als je goed kijkt, zie je hoe anders mannen en vrouwen denken, voelen, communiceren en liefhebben. Het lijkt wel of ze van verschillende planeten komen!” Mannen komen van Mars, vrouwen komen van Venus, het boek van John Gray laat op een herkenbare manier de verschillen zien tussen mannen en vrouwen.

  Foto:

  Zoekmachines zijn geweldig. Google en Bing maken ons leven een stuk eenvoudiger en verdienen dankzij zoekmachine adverteren (SEA) miljarden aan onze constante informatiebehoefte. Over de techniek achter de zoekmachines is zo goed nagedacht door de zoekgiganten dat het best de moeite waard is om eens te kijken of je deze al dan niet kunt toepassen in jouw stenen winkel.

  Foto:

  Oké. Je hebt enkele jaren geleden een website laten maken. Heel veel tijd besteed aan je logo, huisstijl, kleuren, tekst, enz.

  In het begin was je er druk mee bezig en keek je er bijna elke dag even op. Toen kwam Facebook en dat was veel leuker. Veel sneller foto’s plaatsen, eenvoudiger te beheren en lekker veel likes dus interactie.

  Pagina 1 van 2

  Deelnemers

  Meer weten

  Wil je weten wat Doddledays voor jouw organisatie kan betekenen? Wil je actief met marketing starten en er elke dag mee bezig zijn?

  Klik hier voor meer informatie.

  Contact

  Doddledays BV
  Prins Mauritshof 30
  8332 GB Steenwijk

  www.doddledays.com
  contact@doddledays.com
  0521-700252

  Doddledays Deelnemer

  © 2018 Doddledays BV

  Doddledays Spaarsysteem

  Heeft u een pasje gekregen bij een lokale ondernemer en wilt u uw puntensaldo bekijken? Kijk dan op www.doddledays.com. Dat is de website voor u als consument. De website waarop u nu terecht gekomen bent is voor ondernemers.

  doddledays com

  Deze site gebruikt cookies voor een goede werking.
  Klik hier voor meer informatie Oké, bedankt!