Instagram Error: Unsupported get request. Please read the Graph API documentation at https://developers.facebook.com/docs/graph-api

  Interesse? En wil je meer weten? Neem dan contact op met ons team!

  Heb je vragen of wil je meer weten over Doddledays? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag. 

  Ook zijn we voortdurend op zoek naar mensen die ons kunnen helpen om bedrijven en consumenten bij elkaar te brengen. Onze focus richt zich op op het versterken van de lokale en regionale economie het liefst vanuit onderlinge samenwerking.

  Wij zijn altijd op zoek naar ambitieuze HBO studenten op het gebied van marketing, communicatie, ondernemerschap, retail en social media. Wij bieden jou de kans om praktijkervaring op te doen in een jong en dynamisch bedrijf dat als doel heeft haar deelnemers te laten groeien.

  Ongeldige invoer
  Ongeldige invoer
  Ongeldige invoer
  Ongeldige invoer
  Ongeldige invoer
  Richard List
  Richard ListAlgemeen directeur
  Richard beweegt zich het liefst op het snijvlak internet, MKB en ondernemerschap. Heeft zijn bijna 20 jaar ervaring in het MKB en zijn toekomstvisie hierover verwerkt in Doddledays.
  Stefan Wierda
  Stefan WierdaTechnisch directeur
  Sefan is kort na zijn dertigste verjaardag tot doctor gepromoveerd. Heeft in Groningen Kunstmatige Intelligentie gestudeerd en is een expert in het verwerken van grote hoeveelheden data.
  Mark Govaerts
  Mark GovaertsFront-end webdeveloper, Technisch support
  Mark is onze front-end webdeveloper met als specialiteit website optimalisatie voor mobiles, gebruikersvriendelijkheid en vindbaarheid. Mark is ook verantwoordelijk voor het technisch support.
  Maurice van den Hoogen
  Maurice van den HoogenOnline Marketing Specialist
  Maurice is een SEO specialist met ruim 18 jaar ervaring in E-commerce. Heeft veel ervaring met Google AdWords en houdt zich vooral bezig met het optimaliseren van websites en landingspagina's.
  Renée List
  Renée ListSocial Media Specialist
  Renée studeert Small Business en Retail Management aan de NHL Stenden Hogeschool in Leeuwarden met als specialiteit social media en online positionering voor retailers.
  Rosanne van den Berghe
  Rosanne van den BergheAccountmanager retail
  Rosanne kan met haar jarenlange horeca- en verkoopervaring winkeliers helpen hun maandelijkse targets te halen. Ze helpt ondernemers om het beste uit zichzelf te halen, voor nu en in de toekomst.

  deel deze pagina op:

  © 2012 - 2020 Doddledays BV

  Doddledays Spaarsysteem

  Heeft u een pasje gekregen bij een lokale ondernemer en wilt u uw puntensaldo bekijken? Kijk dan op www.doddledays.com. Dat is de website voor u als consument. De website waarop u nu terecht gekomen bent is voor ondernemers.

  doddledays com

  Deze site gebruikt cookies voor een goede werking.