Onze diensten

  Het retaillandschap is razendsnel aan het veranderen. Hoe het er precies uit gaat zien weet niemand maar het gaat nooit meer worden zoals het was. Veel gemeentes zijn op dit moment erg druk met toekomstige detailhandelsvisies, centrumplanen en compacte winkelgebieden.

  Wij zien echt mooie plannen maar ook dat veel ondernemers helemaal niet met de toekomst van hun binnenstad bezig zijn. Ze hebben vooral nu nieuwe klanten nodig, niet over een jaar. 

  Doddledays helpt deze ondernemers voor nu en in de toekomst. Door nu een goede basis te leggen en tegelijk direct te starten met het creeren van meerwaarde om zo nieuwe en loyale klanten te krijgen. Niet morgen maar vandaag, voor nu en voor in de toekomst.

  Deelnemers

  Doddledays zorgt samen met de winkelier voor loyale klanten

  Samenwerking is 'ons ding'.
  Je mag ons 's-nachts wakker bellen
  voor een goed idee.

  Image

  Positionering

  Wat verkoop je precies en aan wie eigenlijk? Is het voor jouw bezoekers duidelijk wat ze bij jou kunnen halen, wat de meerwaarde is en waarom ze niet om je heen kunnen? Om je bedrijf goed in de markt te zetten moet je positionering staan als een huis. Iedereen moet precies weten wat je bij jou kunt kopen. Misschien moet je zelfs keuzes maken in welke klanten je juist niet wilt hebben.

  Image

  Marketing voor de retail, horeca en weekmarkten

  Om succesvol te zijn in retailland 2018 vinden wij dat je naast een goede positionering en voldoende samenwerking met collega ondernemers je marketing goed voor elkaar moet hebben. Alleen een advertentie in de krant en een stoepbord voor je restaurant is niet meer van deze tijd. Zorg voor verschillende soorten marketing via verschillende kanalen.

  Image

  Samenwerking

  Wij geloven erg in samenwerking. Prof. dr. Cor Molenaar zei er tijdens de Winkeltop Overijssel 2014 in het kort dit over: "Zie jouw binnenstad als een warenhuis. Werk samen om consumenten naar dit 'warenhuis' te laten gaan, deel de klantgegevens en inspireer de mensen".

  deel deze pagina op:

  © 2012 - 2020 Doddledays BV

  Doddledays Spaarsysteem

  Heeft u een pasje gekregen bij een lokale ondernemer en wilt u uw puntensaldo bekijken? Kijk dan op www.doddledays.com. Dat is de website voor u als consument. De website waarop u nu terecht gekomen bent is voor ondernemers.

  doddledays com

  Deze site gebruikt cookies voor een goede werking.